Teljesen felszerelt, könnyen brandelhető podcast stúdió a Bartók Béla út mellett.

A podcastok világa az utóbbi években robbanásszerűen nőtt, és a videós podcastek különösen népszerűek lettek. Ezek lehetőséget adnak a tartalomkészítőknek, hogy a hagyományos audió platformok mellett a videó platformokon is megjelenjenek. Az Adaptér Podcast Stúdió kifejezetten arra specializálódott, hogy a podcast készítők minden igényét kielégítse, legyen szó akár hagyományos, asztalnál ülős beszélgetésekről, vagy otthonosabb, foteles környezetben történő felvételekről.

Podcastelnél?

Akkor a Rode NT1-es mikrofonokkal és Panasonic AG-CX350 kamerákkal felszerelt stúdiónk téged vár! A háttérben modulárisan elhelyezhető RGB ledes lightboxokat gyorsan és egyszerűen átbrandelheted a saját arculati elemeiddel. Ha szeretnél stúdiózni, akkor jelentkezz be hozzánk az alábbi elérhetőségeken.

Szolgáltatások

Megközelítés / Parkolás

Az Adaptér Stúdió a Bercsényi utca 5-ben található, a Bartók Béla körút mellett. Kényelmesen parkolni az 5 perc sétára található Allee mélygarázsában tudsz, tömegközlekedéssel pedig a 47-49, 56 villamosokkal, 4-es metróval, 4-6 villamossal tudsz hozzánk eljutni.

Árak

Stúdió Használati díj

18.000 Ft / óra, ami tartalmazza a stúdió teljes technikai infrastruktúrájának használatát

Utómunka díja

22.000 Ft / óra, amely magában foglalja az összes utómunka szükséges lépését a professzionális végeredmény érdekében.

Kérdésed van? Lépj kapcsolatba velünk!

Petrik Alexandra
Lukács Áron

értékesítés & szponzoráció
lukacs.aron@ujbudakozpont.hu
+36 20 326 85 15