Válassz minket a következő eseményed helszínéül!

Az Adaptér egy modern, sokoldalú edukációs központ, kiállító- és workshop tér Budapest belvárosában. Kényelmes, testreszabható és megfizethető helyszínt biztosít egyéneknek és vállalkozásoknak egyránt különböző típusú programok rendezésére és megvalósítására. A terei változatos típusú események befogadására alkalmasak, kis csoportos találkozóktól, meetupokon át egészen a nagyméretű konferenciákig.

Az Adaptér tökéletes helyszín, ha fontos számodra az, hogy a céged előremutató és innovatív értékeket közvetítsen magáról.

Miért válaszd az Adaptért?

Mire való az Adaptér?

Konferenciák

Nagy eseménytermünk akár 60 (ültetett) fő befogadására is alkalmas, így ideális helyszíne lehet konferenciáknak, szakmai rendezvényeknek és más nagyméretű eseményeknek.

Találkozók

Kisebb méretű termeink alkalmasak a kiscsoportos megbeszélésekhez, igazgatói értekezletekhez és más intim hangnemű eseményekhez.

Meetup-ok

Eseménytereink tökéletesek a tech, marketing és más iparágak csoportjai számára szervezett találkozókhoz.

Workshop-ok

Az Adaptér kialakítása lehetővé teszi workshopok, tréningek és más oktatási események megrendezését.

Nyilvános események

Könnyen biztosítunk helyszínt nyilvános eseményeknek, termékbemutatóknak, művészeti kiállításoknak és más közösségi eseményeknek.

Képzeld el, ahogy a vendégeid belépnek ebbe a térbe, amely kreativitást, inspirációt és innovációt sugároz...

Hiszen az Adaptér arra van tervezve, hogy kreativitásra ébresszen és ezen keresztül is elősegítse az innovációt. Röviden szólva, céges eseményed megtartása az Adaptérben nem csak egy okos üzleti döntés, hanem erős branding lehetőség is, amely segíthet vállalkozásodnak új szintre lépni.

Árak

Hosszabb bérleti időszakokra kedvezményes árakat tudunk biztosítani, valamint vannak csomagajánlataink abban az esetben, ha több helyiséget szeretnétek bérelni.

Tárgyaló

7 000 HUF/óra
(minimum bérleti idő:
3 óra)

Fél projekttér

15 000 HUF/óra
(minimum bérleti idő:
3 óra)

Teljes projekttér

20 000 HUF/óra
(minimum bérleti idő:
3 óra)

Egész Adaptér

25 000 HUF/óra (minimum bérleti idő:
3 óra)

Podcastelnél?

Akkor a Rode NT1-es mikrofonokkal és Panasonic AG-CX350 kamerákkal felszerelt stúdiónk téged vár! A háttérben modulárisan elhelyezhető RGB ledes lightboxokat gyorsan és egyszerűen átbrandelheted a saját arculati elemeiddel. Ha szeretnél stúdiózni, akkor jelentkezz be hozzánk az alábbi elérhetőségeken.

Kérdésed van? Lépj kapcsolatba velünk!

Petrik Alexandra
Lukács Áron

értékesítés & szponzoráció
lukacs.aron@ujbudakozpont.hu
+36 20 326 85 15

Termet bérelnék!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Terembérlés