A Bercsényi utcában vár Újbuda kreatív technológiai tudásbázisa!

Az ADAPTÉR egy műhelyből, egy professzionális hang- és videóstúdióból, egy digitális élményelemekkel ellátott fogadótérből és egy kreatív projekttérből álló élő, városi laboratórium.

Gondolkoztál már azon, hogy milyen Földön élünk most, és milyenen fogunk 10 év múlva?

Foglalkoztat, hogyan lehet okosabb, zöldebb, takarékosabb a jelenünk és a jövőnk? Klímaválság, környezettudatosság, okos megoldások, energiahatékonyság, körforgásos gazdaság, technológiai tudatosság… – ha te is megoldandó feladatként tekintesz a minket körülvevő társadalmi helyzetekre és állapotokra, nyitott vagy a közös gondolkodásra, és nemcsak beszélnél róla, de ki is próbálnád, akkor az Adaptér számodra egy fontos társ lesz.

Az Adaptér egy olyan tudástár, ami a jelen és jövő kihívásaira készít fel minket. Szükségleteink és az érdeklődésünk mentén inspirál bennünket új ismeretek és képességek megszerzésére, naprakész tudást nyújt a humán és gépi technológiákról. Oktatási programokkal és közös műhelymunkával támogatja az egyéni felelősségünk és lehetőségeink közötti egyensúly megteremtését, a digitális és analóg világ közötti kapcsolat feltérképezésén keresztül.

Az Adaptér azért született, hogy új dolgokat ismerj meg, jövőbiztos képességekre tegyél szert, és izgalmas dolgokat alkoss akár közösségben, akár egyedül.

A témák, amik mentén gondolkodunk a körülöttünk lévő világról

Látogass el az Adaptérbe a Bercsényi utca 10. szám alá,

és inspirálódj a neked szánt lehetőségekből, tanulj képzéseinken és programjainkon, majd alkoss és inspirálj másokat is alkotásra a munkáidon keresztül!

Az Adaptér csapata

Antal Nikolett

KözPont Kft.  ügyvezető – kulturális igazgató

Petrik Alexandra

Adaptér vezető

Kriszt Marcsi

műszaki vezető, programszervező

Novák Emese

vezető asszisztens

Széplaki Nóra

PR, kommunikációs vezető

Lukács Áron

üzletfejlesztési menedzser

Magács Vince

technikus

Bodó Bence

programszervező

Szécsi Noémi

tartalomgyártó

Novák Dorottya

fotós

Farkas Dorottya

kommunikációs munkatárs

Geresdi Zsófia

arculati felelős, grafikus

Szűcs Imre

 műhelyvezető

Erb Dániel

rendszergazda és szoftverfejlesztő 

Nézz szét az Adaptérben!