Elérhetőségeink

ALKOSS VELÜNK!

Programmal és információkkal kapcsolatos megkeresések:
adapter@ujbudakozpont.hu

Sajtó és kommunikáció:
Széplaki Nóra – szeplaki.nora@ujbudakozpont.hu

Helyszínbérlés:
Lukács Áron – lukacs.aron@ujbudakozpont.hu

ADAPTÉR
Cím: 1111 Budapest Bercsényi utca 10.
Nyitvatartás: Az Adaptér programjai előtt egy órával nyílik a tér. A programokat ide kattintva találod!

Az Ajtónyitó az Adaptér kéthetente megvalósuló nyílt napja, amikor bátran bejöhetsz hozzánk! További információkért kattints ide.

ADAPTÉR MŰHELY
Cím: 1111 Budapest Lágymányosi utca 5.

Az Adaptér egy élő, városi laboratórium. Tudjuk, ez még nem segít a megértésben. De a lényeg az, hogy olyan módszereket és technológiákat mutatunk programjainkon keresztül, amik segítenek a világ aktualitásaihoz való adaptálódásban. Tehát abban, hogyan reagálj aktívan a körülötted zajló eseményekre és folyamatokra.

Az Adaptér programjai előtt egy órával nyílik a tér.
A programokat ide kattintva találod!

Az Adaptérben inspirációs, edukációs és alkotó programokon vehetsz rész. Ezek mindegyike azt szolgálja, hogy közelebb kerülj az intézmény négy nagy témájának (jövő humán értékei; társadalmi evolúció; automatizáció; ökológia) valamelyikéhez és új módszereket, technológiákat sajátíts el, melyek segítségedre lehetnek a mindennapokban. Bővebb információt aktuális programjainkról a programtárunkban találsz.

Az Adaptér rendszeres és időszakos programokon túl állandó jelleggel megtalálhatod welcome experience installációinkat, Podcast stúdiónkat és a felszerelt Adaptér Műhelyt.

Az Adaptér inspirációs terében digitális technológiákat használó, installatív art&tech élményelemeket találhatsz, melyek segítségével közelebb kerül hozzád az Adaptér
világa és inspirálódhasz a tanulásra és az alkotásra!

Bővebb információkért kattints ide.

Ha szeretnél saját podcastot vagy vodcastot fejleszteni, azt megteheted az Adaptér stúdiójában. Bérlési és kapcsolódási lehetőségeinkről érdeklődhetsz az adapter@ujbudakozpont.hu címen, bővebb információkat pedig a Szolgáltatások menüpontban találsz.

Ha van egy programod, ami illeszkedik az Adaptér szellemiségéhez és elhoznád hozzánk, a teremfoglalási lehetőségekről érdeklődhetsz az adapter@ujbudakozpont.hu címen, bővebb információkat pedig a Szolgáltatások menüpontban találsz.

Ha van egy programod, ami szerinted illeszkedik az Adaptér programstruktúrájába, és szeretnél hozzánk kapcsolódni, keress minket bátran az adapter@ujbudakozpont.hu címen.

Az Adaptér Műhelyt az Adaptér inspirációs és edukációs terétől (1111 Budapest Bercsényi utca 10.) körülbelül 60 méterre található, (1111 Budapest Lágymányosi utca 5.) külön épületben találod meg. Az Adaptér Műhely várhatóan 2023. decemberében nyílik meg és lesz elérhető az érdeklődők számára.

GYIK