Vezérszkenn

Egyedi sakk-készítő workshopot indítunk, hogy bármilyen sakkfigurát létrehozhass a kreatív technológiai eszközeink segítségével. Netán a barátaid arcképét raknád a figurák tetejére? Simán, de ki melyik figura legyen? Hozd el az egész baráti kört, és csapjunk bele a játszmába!

Vezérszkenn: közös élmény, közös játék, közös emlék.

A foglalkozás során 3D szkenneléssel felvételt készítünk az arcotokról, majd bevisszük egy formatervező programba, végül pedig gyantanyomtatással a sakkbábuk tetejére illesztjük a 3D nyomatokat. Így lesz a baráti társaságotok a sakktábla népe, és már csak azt kell eldönteni, hogy kik mennek gyalog vagy futólépésben, ki kerül nyeregbe, és ki hordja a királyi koronát. A kurátorok ti vagytok, a végeredménynek pedig csak a kreativitásotok szabhat határt.
 

A workshopon maximum 6 darab, 2-6 fős csoport tud részt venni. Egy csoport részvételi díja (létszámtól függetlenül) 15.000 forint.
A workshop ára tartalmazza a teljes alapanyagszükségletet, a grafikai program hozzáférését, a tervezési díjat, és az elkészült teljes, egyedi gyantanyomtatott sakk-készlet és lézervágott sakktáblát.
 
A workshop vezetői:
Kriszt Marcsi
formatervező
 
Szűcs Imre
az Adaptér műhelyvezetője